ua en ru

Стрілянина у Харкові: між вбивцею і загиблим відбувся особистий конфлікт, - Геращенко

Стрілянина у Харкові: між вбивцею і загиблим відбувся особистий конфлікт, - Геращенко Фото: місце події

Геращенко опублікував фото вбивці

Причиною стрілянини в одному з супермаркетів Харкова став особистий конфлікт між вбивцею і загиблим. Про це у своєму Facebook повідомив радник глава Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Вчора ввечері у Харкові в супермаркеті АТБ на проспекті Гагаріна був застрелений чоловік. Від отриманих поранень чоловік помер у лікарні. За попередньою інформацією між вбивцею і загиблим за деякий час до трагедії стався особистісний конфлікт. Убивця навіть не приховував своєї особи", - повідомив Геращенко.

Вчера вечером в Харькове в супермаркете АТБ на проспекте Гагарина был застрелен человек. От полученных ранений мужчина...

Posted by Антон Геращенко on 30 июля 2015 г.

Нагадаємо, у Харкові в ніч з 30 на 31 липня в приміщенні одного з супермаркетів невідомий застрелив чоловіка. Про це повідомили в прес-службі ГУ МВС України в Харківській області.

"Сьогодні о 00 годині 15 хвилин до чергової частини Червонозаводського райвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків про смерть чоловіка віком близько 30 років, який помер від вогнепального поранення в область грудної клітини. Виїздом було встановлено, що близько півночі в супермаркет забіг невідомий з пістолетом невстановленого зразка в руках. Слідом за ним вбіг потерпілий, у якого зловмисник вистрілив один раз і зник у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.