ua en ru

Стрілянина в Єгипті: загинули двоє співробітників поліції

Стрілянина в Єгипті: загинули двоє співробітників поліції Фото: пригода в Єгипті (twitter.com/Sigmalivecom)

Невідомі сьогодні обстріляли церкву в районі міста Хелуан

В результаті обстрілу церкви в Єгипті в районі міста Хелуан Каїра двоє співробітників поліції загинули. Про це повідомляє Уоим7 з посиланням на джерела в поліції.

Згідно з даними видання, в даний час сили безпеки Єгипту переслідують другого нападника, який зник з місця на мотоциклі. Як відомо, один з нападників був убитий в результаті перестрілки з правоохоронцями.

Нагадаємо, у столиці Єгипту Каїра невідомий сьогодні у п'ятницю, 29 грудня, обстріляв церква в районі міста Хелуан. Про це повідомляє Іndependent. Згідно з інформацією видання, бойовик обстріляв коптську християнську церкву.

Згідно з повідомленнями єгипетських ЗМІ, бойовик був убитий в перестрілці з поліцією. Повідомляється, що в районі інциденту посилені заходи безпеки. Іншої інформації поки не надходило.

23 грудня стало відомо про атаку сотні мусульман коптської церкви в єгипетському місті Атфіх. Відзначається, що в результаті нападу, який стався напередодні після мусульманського намазу, було зруйновано внутрішнє оздоблення церкви і поранено кілька християн. Постраждалих доставили в лікарню.