ua en ru

Стрілянина в Дніпрі: нападників перевели в окрему від потерпілого палату

Стрілянина в Дніпрі: нападників перевели в окрему від потерпілого палату Фото: стрілянина в Дніпрі(forum)

Нападали на ветеранів АТО перевели в другу палату від Едмонда Саакяна

Особи, які влаштували перестрілку в Дніпрі 24 липня, переведені в іншу палату від потерпілого в тій перестрілці Едмонда Саакяна. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Сергій Костеж.

"Дніпровська обласна лікарня Мечникова. Відкрита двері - палата Едмонда Саакяна. Охорона постійна.Ті, хто в нього стріляв, вже розміщені окремо, хоча раніше лежали в одній палаті", - написав він.

Стрілянина в Дніпрі: нападників перевели в окрему від потерпілого палатуФото: лікарня Дніпра (Faceebook)

Нагадаємо, раніше Едмонд Саакян повідомив, що інцидент, в результаті якого загинули два екс-бійця АТО, не був пов'язаний з "земельними розбірками" або подіями 9 Травня в Дніпрі.

За словами адвоката потерпілого, зловмисники зателефонували його братові, який займався будівельним бізнесом. Йому призначили зустріч під приводом ,що він нібито має грошей.

"Я приїхав його підтримати. В одного "бійця" відразу помітив під курткою автомат. Я голосно сказав братові, що не хочу в цьому брати участь, зробив вигляд, що злякався. Сам пішов в машину і взяв мисливський карабін. Коли підходив до місця зустрічі, вже зав'язалася перестрілка, я почав відстрілюватися", - повідомив Саакян.