ua en ru

Стрілянина в Дніпрі: двоє загиблих, четверо поранених

Стрілянина в Дніпрі: двоє загиблих, четверо поранених Фото: стрілянина в Дніпрі (informator.dp.ua)

Один постраждалий в результаті стрілянини з автомата біля ресторану в Дніпрі помер у лікарні

У Дніпрі в результаті перестрілки біля ресторану на проспекті Гагаріна на місці загинула одна людина, ще п'ятеро були доставлені в лікарню, де один з них пізніше помер. Про це повідомила прес-секретар Нацполіції Дніпропетровської області Ольга Кузнєцова, передає "112 Україна".

"На місці загинула одна людина, п'ятеро були доставлені в лікарню. Точніше, вони на власному автомобілі дісталися... На цей час нам стало відомо, що, на жаль, у лікарні один постраждалий помер. Ніхто з перехожих у результаті стрілянини не постраждав. Інформацію про подію зареєстровано в журналі ЄРДР обліку Шевченківського відділення поліції", - повідомила Кузнєцова.

По області оголошено перехоплення учасників конфлікту, які зникли з місця події.

За інформацією місцевого видання "Інформатор", стрілянина сталася 24 липня близько 20:00 біля ресторану "Суліко".

Ймовірно, стріляли з автоматів Калашникова, кількість стрільців з'ясовується, наразі припускають, що їх було двоє або троє.

Стрілянина в Дніпрі: двоє загиблих, четверо поранених

Фото: автомат, викинутий після стрілянини в Дніпрі

"Ми бачили, як проспектом вниз у бік центру їде біла машина. З неї вийшов чоловік і почав стріляти, пострілів було багато, безперервно протягом хвилини, можливо, довше. Стрілець влучив у двох чоловіків, потім сів у машину і поїхав", - розповіла очевидиця подій.

За інформацією видання, один з автоматів вони викинули далі по проспекту Гагаріна, недалеко від ТЦ "Нагорка".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті перестрілки в Дніпрі ввечері у понеділок, 24 липня 2017 року, одна людина загинула, двох поранено.