ua en ru

Стрілянина в Далласі: відео

Стрілянина в Далласі: відео Фото: стрілянина в Далласі під час акції протесту проти вбивства двох афроамериканців поліцейськими

За останніми даними кількість загиблих вже зросла до п'яти

У місті Даллас штату Техас (США) у четвер, 7 квітня, були розстріляні два поліцейських. Трагедія трапилася під час проведення акції протесту проти вбивства двох афроамериканців правоохоронцями в Луїзіані і Міннесоті. Про це повідомив телеканал Fox News.

Журналісти телеканалу повідомили, що було чутно близько 10 пострілів в центрі міста.

Пізніше місцева поліція на своїй сторінці Twitter показала фотографію одного з підозрюваних у вбивстві і попросила допомоги в розпізнанні і пошуку злочинця.

На даний момент кількість загиблих поліцейських в ході стрілянини в Далласі (Техас) зросла до п'яти осіб.

"Поліцейські кажуть, що 5-й офіцер помер після того, як снайпери відкрили вогонь в центрі міста Даллас", - йдеться в повідомленні телеканалу Fox News на офіційній сторінці Twitter.

На сторінці Facebook учасники акції протесту поширюють відео на якому відображено момент перших пострілів. На кадрах видно, як протестуючі йдуть ходою до центру міста, потім раптово лунають постріли і натовп розбігається, шукаючи укриття.

Свідки стрілянини в Далласі активно виставляють в мережу відео, на яких можна почути звуки пострілів. Зазначимо, що на кадрах запису чутно більше ніж 10 пострілів.

CNN повідомило про затримання трьох підозрюваних у стрілянині по поліцейським в Далласі.

"Затримано третього підозрюваного в стрілянині. В ході затримання були обміни пострілами з поліцейськими", - заявив шеф поліції міста.

За даними поліції всього стрілянину в Далласі вели чотири людини. Один з підозрюваних раніше заявив, що учасники заворушень встановили по місті бомби. Поліцейські повідомили, що в районі, де проходили заворушення дійсно був виявлений підозрілий предмет, який пізніше був досліджений і знешкоджений.