ua en ru

Стрілянина на "Арсенальній": прокуратура продовжує слідчі дії

Стрілянина на "Арсенальній": прокуратура продовжує слідчі дії Фото: затримання на "Арсенальній"

У прокуратурі заявили, що міліція не направляла клопотання про обрання запобіжного заходу

Прокуратура міста Києва не припиняла слідчих дій стосовно підозрюваних у відмиванні грошей, яких затримали біля метро "Арсенальна" 10 червня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

"За фактом подій, що сталися вчора біля станції метро Арсенальна, де фігуранти кримінального провадження намагалися уникнути обшуку автомобіля і втекти з місця події, розпочато розслідування за ч. 2 ст. 342 КК України (опір працівникові правоохоронного органу)", - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування у цій справі проводить Печерське райуправління міліції.

"Після доставки вищевказаних осіб до міліції, слідчим відділом Печерського РУ МВС України в р. Києві протокол про затримання не складався, клопотання про застосування запобіжного заходу та повідомлення їм про підозру слідчим міліції в прокуратуру району для узгодження не вносилися", - заявили в прокуратурі.

Вчора прокуратура міста Києва в рамках справи про розкрадання коштів одного зі столичних банків вилучила документи, грошові кошти в сумі понад 1 млн грн, печатки фіктивних підприємств, вогнепальну зброю та боєприпаси. Також у рамках розслідування було накладено арешт на грошові кошти підприємства, пов'язаного з розкраданням грошових коштів цієї фінансової установи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що трьох осіб, затриманих у Києві в районі метро "Арсенальна" 10 червня 2015 р., відпустили.