ua en ru

Прихильникам Саакашвілі може загрожувати до 15 років тюрми за побиття прикордонників, - Слободян

Прихильникам Саакашвілі може загрожувати до 15 років тюрми за побиття прикордонників, - Слободян Фото: Олег Слободян (dpsu.gov.ua)

Прихильникам Саакашвілі закидають ст.348

Прихильникам екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі, які вчора здійснили прорив через держкордон, може загрожувати до 15 років тюрми за побиття прикордонників. Про це заявив прес-секретар Державної прикордонної служби України Олег Слободян, повідомляє ТСН.

"348 стаття нанесення тілесних ушкоджень військовослужбовцям під час виконання службових обов'язків. Ця стаття при додаткових обтяжуючих обставинах може тягнути до 15 років", - зазначив Слободян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Державній прикордонній службі України заявили, що під час інциденту з масовим проривом через кордон прихильників колишнього президента Грузії, екс-глави Одеської ОДА Михайла Саакашвілі в пункті пропуску "Шегині" постраждали 12 бійців Національної поліції та 5 Держприкордонслужби.

Як відомо, колишньому керівникові Одеської облдержадміністрації Михайлу Саакашвілі разом із прихильниками ввечері в неділю, 10 вересня 2017 року, вдалося прорватися на територію України після перебування в Польщі.