ua en ru

У столиці Малі невідомі напали на курортний комплекс

У столиці Малі невідомі напали на курортний комплекс Фото: дим над курортним комплексом у Малі (twitter.com/BattleAnalytics)

Наразі інформації про потерпілих немає

Невідомі атакували курортний комплекс Le Campement Resort у столиці Малі Бамако, серед його постояльців багато західних туристів. Про це з посиланням на представника місцевого МВС повідомляє Reuters.

Зазначено, що наразі інформації про потерпілих немає, подробиці про напад не повідомляються.

Своєю чергою свідки опублікували фотографію курорту, над яким видно густий дим. Також очевидці повідомляють про те, що чули "звуки пострілів".

Нагадаємо, раніше в курортному комплексі Resorts World Manila в Манілі сталася збройна атака, в результаті якої загинули не менше 34 людей. Нападник із метою грабежу увірвався в комплекс, відкрив стрілянину і підпалив кілька гральних столів. У результаті, як повідомили в пожежній службі, більшість загиблих померли від задухи.

8 червня в області Кідаль у Малі бойовики вбили трьох миротворців Організації Об'єднаних Націй. Зазначено, що солдати ООН часто стикаються з нападами пустельних бойовиків, які перегрупувалися з часів французької військової операції 2013 року, яка проводилася з метою вигнати їх із північних міст Малі.