ua en ru

Старший син Януковича розповів про загибель брата

Старший син Януковича розповів про загибель брата Старший син екс-президента України Олександр Янукович

Старший син четвертого президента України Віктора Януковича Олександр розповів про обставини загибелі свого брата Віктора на озері Байкал. Про це він розповів в інтерв'ю "Комсомольській правді".

За словами Олександра Януковича, в той момент, коли його брат перебував за кермом мікроавтобуса їхав по льоду на Байкалі, років почав хрустіти і тріскатися. "Мабуть, брат вирішив, що треба їхати далі, до більш товстого льоду - "тягнув" машину до кінця, вистрибнути встигли все крім нього. Він пішов на дно, коли водійські двері були вже відчинені", - розповів син екс-президента.

Похорон Віктора Януковича-молодшого відбулися напередодні в Севастополі. "Ми вирішили поховати брата тут, тому, що він дуже любив Крим, а тим більше Севастополь, і в Свято-Нікольському храмі він бував не раз", - розповів Олександр Янукович. Він додав, що на півострові живе мати Олександра і Віктора - Людмила. Також повідомлялося, що на похоронах сина був присутній і розшукуваний в Україні Віктор Янукович-старший.

Напередодні Reuters опублікував фото передбачуваної могили Віктора Януковича-молодшого. Вона розташована на Братському кладовищі Севастополя. Агентство зазначає, що це табличка про те, хто похований на цей місці, відсутня. "Скоро ми поставимо там табличку з гравіюванням, пам'ятник", - прокоментував Олександр. Крім фото могили агентство опублікував фотографії і машин кортежу з київськими та донецькими номерами.