ua en ru

Станції метро "Хрещатик", "Нивки", "Героїв Дніпра", "Позняки" з 5 грудня працюватимуть у звичному режимі, - КМДА.

Всі виходи із станцій столичного метрополітену з 5 грудня працюватимуть у звичному режимі. Зокрема, їх не зачинятимуть після 19:00, а також у вихідні та святкові дні. Таке розпорядження підписав мер Києва Леонід Черновецький, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА). Як повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс, закриття додаткових виходів на чотирьох станціях столичного метрополітену - особиста ініціатива керівництва комунального підприємства, яку столична влада не підтримує.

"Додаткові виходи зі станцій метро "Нивки", "Героїв Дніпра", "Позняки" та "Хрещатик" не закриватимуть у жодному разі. На цих станціях найбільший пасажиропотік саме у вихідні та святкові дні, адже від них курсують основні приміські маршрути, якими користуються кияни", - зазначив Д.Басс.

Нагадаємо, за повідомленням прес-служби КП "Київський метрополітен" з 1 грудня змінився режим роботи чотирьох станцій метро. Зокрема, вестибюлі №2 станцій "Нивки" (вихід до проспекту Перемоги), "Героїв Дніпра" (вихід до зупинки автотранспорту, що курсує у напрямку м. Вишгород) та "Позняки" (вихід до вулиць Мішуги, Руденка, Вишняківська), а також вестибюль станції "Хрещатик" (вихід на вулицю Городецького). Так станції були відчинені для пасажирів лише у робочі дні з 7:00 до 19:00. Також зазначені вестибюлі не працювали у вихідні та святкові дні.