ua en ru

В Станиці Луганській знайшли п'ять убитих диверсантів ЛНР, - ОВГА

В Станиці Луганській знайшли п'ять убитих диверсантів ЛНР, - ОВГА Фото: у Луганській області знайшли 5 трупів бойовиків з шевронами ЛНР

У Луганській області знайшли тіла бойовиків ЛНР, які намагалися прорватися до снаги АТО

В Станиці Луганській (Луганська область) вчора, 6 вересня, знайшли п'ять убитих диверсантів, які, судячи з усього, загинули два тижні тому при невдалій спробі прорватися. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ОВГА).

"Вчора (06.09) близько 16:00 військовими 128-ї бригади ЗСУ недалеко від річки Сіверський Донець, між с. Болотенным і с. Миколаївській (підконтрольне так званої "ЛНР") Станично-Луганського району, з мінно-вибуховими травмами були виявлені п'ять трупів чоловічої статі. Судячи зі стану тіл, вони загинули десь два тижні тому під час невдалої спроби прорватися", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що загиблі були одягнені в камуфлированную форму, з автоматичним зброєю, боєприпасами, без особистих документів.

На одязі одного з них був присутній шеврон з триколором РФ і шеврон ДБР "Летюча миша", на одному автоматі - триколор ЛНР і силует ДБР "Летюча миша".

"Ці шеврони використовує терористичне угруповання, ватажок якої на прізвисько "Бетмен" був убитий за переділу влади в "ЛНР" ще на початку року", - повідомили в обладміністрації.

"На жаль, у результаті огляду місця загибелі ДРГ був поранений на "розтяжці" один з бійців 128-ї бригади. Постраждалого доставили в лікарню, і йому надається вся необхідна допомога", - зазначив керівник Луганської ОВГА Георгій Лою.

У Станиці Луганській знайшли п’ять вбитих диверсантів Учора (06.09) близько 16:00 військовими 128-ї бригади ЗСУ недале...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 7 сентября 2015 г.

Нагадаємо, в січні 2015 р. співробітники "спецслужб" ЛНР під Луганськом знищили ватажка бандитського угрупування з позивним "Бетмен".