ua en ru

У США в шкільний автобус в'їхала вантажівка, постраждали 20 людей

У США в шкільний автобус в'їхала вантажівка, постраждали 20 людей Фото: аварія зі шкільним автобусом у США (twitter.com/TabathaWethal)

Дев'яти потерпілим знадобилась госпіталізація, серед яких четверо отримали серйозні травми

У штаті Вісконсін (США) 23 травня 2018 вантажівка в'їхала у припаркований на узбіччі шкільний автобус, у результаті чого постраждали 20 осіб. Про це повідомили у державному патрулі штату Вісконсін, передає NBC15.

Відомо, що автобус стояв на узбіччі, коли у нього врізалась вантажівка. У цей момент в автобусі перебувало 33 людини, серед який травми різного ступеню важкості отримали 20 пасажирів.

Дев'яти потерпілим знадобилась госпіталізація, серед яких четверо отримали серйозні травми. Двох потерпілих зі складними травмами до медичних закладів було доставлено гелікоптерами.

У США в шкільний автобус в'їхала вантажівка, постраждали 20 людейУ США в шкільний автобус в'їхала вантажівка, постраждали 20 людей

Фото: аварія зі шкільним автобусом у США (twitter.com/TabathaWethal)

Попереднє розслідування показало, що шкільний автобус, який перевозив студентів з приватної школи в районі Мілуокі, прямував на північ, коли водій врізався в автобус через механічну проблему. Впоратись із керуванням та відвернути зіткнення з автобусом у водія не було можливості.

Нагадаємо, у Італії пізно ввечері в середу, 23 травня, в провінції Турин сталося зіткнення пасажирського поїзда та вантажного автомобіля. У результаті загинули дві людини, ще 18 отримали травми різного ступеню важкості.