ua en ru

У США розбився легкомоторний літак, знайдено тіла 4 людей

У США розбився легкомоторний літак, знайдено тіла 4 людей Фото: американський легкий літак загального призначення (wikimedia.org)

Аварія літака сталася на гавайському острові Оаху

У Сполучених Штатах Америки розбився легкомоторний літак, внаслідок чого загинуло щонайменше четверо людей. Про це з посиланням на рятувальників повідомляє Associated Press.

Зазначено, що співробітники берегової охорони США на гелікоптері 29 липня 2017 року виявили тіла чотирьох осіб, а також уламки легкомоторного літака на гавайському острові Оаху.

За інформацією агентства, літак вилетів у п'ятницю, 28 липня 2017 року. Повідомлення про те, що літак зник з'явилися наступного дня близько 10:00 за місцевим часом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на острові Сан-Томе і Припсипи в Центральній Африці при зльоті розбився український вантажний літак Ан-74 української авіакомпанії Air Cavok. За попередньою інформацією міністерства інфраструктури України, аварія літака сталася через попадання зграї птахів у правий двигун під час зльоту. Всі члени екіпажу живі, але отримали травми.