ua en ru

У США сталася стрілянина на вечірці з нагоди Хелловіна, є поранені

У США сталася стрілянина на вечірці з нагоди Хелловіна, є поранені Фото: американські поліцейські (midatlantic.coastguard.dodlive.mil)

Щонайменше четверо людей отримали поранення

У Сполучених Штатах Америки чоловік у костюмі Санта-Клауса відкрив вогонь на вечірці з нагоди Хелловіна в місті Остін (округ Тревіс, штат Техас). Унаслідок стрілянини щонайменше четверо людей отримали поранення, повідомляє з посиланням на поліцію видання My Statesman.

"Двоє постраждалих були доставлені в лікарню в критичному стані, стан третього оцінюється як важкий. Ще один відмовився від госпіталізації", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що нападника затримали на місці. Йому надають медичну допомогу, однак правоохоронні органи заявляють, що не застосовували силу при затриманні.

За інформацією слідства, чоловік був знайомий із постраждалими і прийшов на вечірку в числі гостей. Мотиви злочину поки не уточнюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Олександрія (штат Вірджинія, США) відбулася стрілянина, в результаті чого загинули дві людини і ще один отримав поранення.