ua en ru

У США сталася стрілянина в метро, одна людина загинула, четверо поранені

У США сталася стрілянина в метро, одна людина загинула, четверо поранені Фото: метрополітен Атланти

Чоловік відкрив вогонь у вагоні метро в місті Атланта

У Сполучених Штатах Америки в місті Атланта (штат Джорджія) у результаті стрілянини у вагоні метро загинула одна людина, ще четверо отримали поранення. Про це повідомляє газета The Washington Post.

За даними представника місцевого метрополітену Еріка Бертона, інцидент стався близько 16:30 за місцевим часом. Також відомо, що поліція затримала підозрюваного у стрільбі чоловіка. Інших подробиць і деталей події Бертон не повідомив.

Як сказав виданню очевидець інциденту Седрік Петерсон, звуки пострілів він почув після того, як поїзд, в якому він перебував, почав рухатися від платформи.

"Все було спокійно", але потім, за словами Петерсона, почали лунати постріли, і після, обернувшись, він побачив нападника. Зловмисник, як зазначив свідок події, сів у вагон поїзда так само, як і всі інші.

"Він був у навушниках і просто хитав головою", - сказав Петерсон, додавши, що нічого підозрілого він в ньому не помітив.

Нагадаємо, в Каліфорнії помер один з двох учнів початкової школи, поранених в результаті стрілянини в окрузі Сан-Бернардіно.