ua en ru

У США поліцейський випадково застрелив 12-річну дівчинку

У США поліцейський випадково застрелив 12-річну дівчинку Фото: американська поліція

Поліцейський стріляв по правопорушнику, проте куля пройшла крізь руку чоловіка і потрапила в його донька

У штаті Пенсільванія (США) поліцейський застрелив 12-річну дівчинку, захищаючись від її батька, який наставив на нього гвинтівку. Про це повідомляє місцева поліція, передає телеканал NBC.

Інцидент стався в понеділок вранці в містечку Пенн Тауншип. Констебль Кларк Стіл у формі державної поліції прийшов в будинок, щоб вручити повідомлення про виселення. Батько дівчинки, 57-річний чоловік, наставив на констебля гвинтівку 223-го калібру, а дівчинка стояла позаду батька в дверях. Констебль вистрілив з табельного пістолета. Куля пройшла по руці чоловіка і смертельно поранила дитину.

Смерть дівчинки була зафіксована на місці події. Її батько був госпіталізований в медичний центр. Він затриманий без права виходу під заставу.

"На жаль, констебль був поставлений у таку ситуацію, коли він був змушений захищатися, - сказав представник поліції. - На жаль, дівчинка просто випадково опинилася позаду свого батька в цей час".

Нагадаємо, в грудні 2015 року присяжні в американському штаті Огайо виправдали двох офіцерів поліції, що звинувачувалися у вбивстві 12-річного афроамериканського підлітка у листопаді 2014 року.