ua en ru

У США відсторонили ведучого через "непристойні повідомлення" колегам

У США відсторонили ведучого через "непристойні повідомлення" колегам Фото: Ерік Боллінг (facebook.com-EricBolling)

Йдеться про ведучого Еріка Боллінга, який працював у телевізійній мережі Fox News багато років

Американська телевізійна мережа Fox News відсторонила від роботи одного зі своїх ведучих Еріка Боллінга, який працює в мережі вже багато років. Його звинуватили в тому, що він надіслав трьом колегам-жінками непристойні фото, передає ВВС.

Зокрема йдеться про окремі випадки, які сталися кілька років тому.

Зазначено, що Боллінг нібито "надіслав небажані фото чоловічих геніталій ... принаймні двом колегам на каналі Fox Business і одній - на Fox News".

"Еріка Боллінга відсторонили до результатів розслідування, яке зараз триває", - сказав речник телеканалу.

Своєю чергою адвокат Боллінга Майкл Боув заявив, що ці анонімні, непідтверджені заяви є "неправдивими і жахливо несправедливими".

"Ми збираємося повністю співпрацювати з розслідуванням, щоби воно завершилося, і Ерік міг якомога швидше повернутися до роботи", - наголосив захисник.

Як повідомляється, це вже третій скандал щодо сексуальних домагань, який останнім часом сколихнув консервативну телемережу. У квітні з каналу Fox News звільнився ведучий Білл О'Рейлі - після повідомлень про те, що через його поведінку п'ятеро жінок отримали компенсації в 13 млн доларів. Сам він заперечував усі звинувачення. А торік, після низки заяв про сексуальні домагання до жінок-колег, із мережі пішов керівник каналу Роджер Ейлз. У травні цього року він помер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський канал Fox News і Білий дім звинуватили в змові на користь президента США Дональда Трампа.