ua en ru

Серед затриманих у Луганській обл. терористів настоятель храму УПЦ МП і співробітник Джанкойської прокуратури, - Міноборони України

Серед затриманих у Новоайдарському районі Луганської області терористів - настоятель храму української православної церкви Московського патріархату і співробітник прокуратури м. Джанкоя.

Серед затриманих у Новоайдарському районі Луганської області терористів - настоятель храму української православної церкви Московського патріархату і співробітник прокуратури м. Джанкоя. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

"За попередніми результатами роботи компетентних органів, серед них - керівник групи Марецький, який є активістом так званого "Донського козацтва" і настоятелем одного з місцевих храмів Московського патріархату, а також співробітник Джанкойської прокуратури (самопроголошеної) Б.Саклаков", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Новоайдарському районі Луганської області вбито 2 і затримано 13 терористів, які захопили виборчі бюлетені 25 травня. Серед затриманих 4 жителя Луганської області та 7 кримчанин. За номерами зброї встановлено, що ця зброя раніше належала військовій частині, яка була розформована російськими військовими на території Криму.