ua en ru

Серед російських військових на Донбасі зростає кількість небойових втрат і самогубств, - розвідка

Серед російських військових на Донбасі зростає кількість небойових втрат і самогубств, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

Командування представляє небойові втрати бойовиків як втрати в бою

На Донбасі відзначаються випадки небойових втрат серед проросійських бойовиків, зокрема, самогубств. Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Серед особового складу російських окупаційних військ відзначаються чергові випадки не бойових втрат і суїцидів в результаті знущань російських офіцерів і доведення підлеглих до самогубства", - повідомили в розвідці.

зокрема, 23 липня бойовик одного з підрозділів 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) збройних сил Росії здійснив самогубство з використанням особистої зброї.

Для уникнення відповідальності, командування являє небойові втрати як загибель на передовій позиції при виконанні бойових завдань.

Нагадаємо, командування проросійських бойовиків на Донбасі намагається приховати присутність російських військових на окупованих територіях сходу України.