ua en ru

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних

Українська команда влаштувала справжній жах гостям з Сан-Марино, забивши тим 9 голів. Голами відзначилися Девіч, Селезньов, Едмар, Коноплянка, Безус, Федецький, Ракицький і дубль зробив Хачеріді.

Українська команда влаштувала справжній жах гостям з Сан-Марино, забивши тим 9 голів. Голами відзначилися Девіч, Селезньов, Едмар, Коноплянка, Безус, Федецький, Ракицький і дубль зробив Хачеріді.

6 вересня, 21:00
Львів, "Львів-Арена"
Україна - Сан-Марино, 9:0
Гол:
Девич, 11, Селезньов, 26, Едмар, 33, Хачериді, 45+1, 54, Коноплянка, 50, Безус, 63, Федецький, 74, Ракицький, 90+4
Україна: П'ятов, Федецький, Ракицький, Хачеріді, Шевчук, Тимощук, Едмар, Ярмоленко, Девіч, Коноплянка, Селезньов
Сан-Марино: Ф. Валентіні, К. Валентіні, Палацци, Ф. Витайоли, Сімончіні, Дженгини, М. Витайоли, Коппіні, Червеллини, Сельва, Гасперіні

Фінальний свисток зупиняє побиття гостей з Сан-Марино!

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних90+4 хв. РАКИЦЬКИЙ!!! 9:0!!! Ідеальне виконання штрафного!

90+1 хв. Девіч зумів прийняти м'яч у штрафному, притримати його і відкотити під удар Гусєва. А той приклався по м'ячу, але той влучив у захисника.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних88 хв. Касперони змінює Ринати.

86 хв. Ракицький класно приклався до м'яча зі штрафного. Але голу завадила поперечина.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних83 хв. Хачеріді на нервах поспілкувався з кимось із суперників.

80 хв. Українці впевнено тримають м'яч і повільно підбираються до воріт суперника. Дуже повільно.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних76 хв. Замість Ярмоленка на поле вийшов Хомченовський.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних74 хв. 8:0!!! Федецький замкнув простріл зліва. Досить одноманітні голи влітають у ворота Валентіні.

70 хв. Ух! Валентіні кулаками просто зніс Едмара!

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних69 хв. Бускарини поміняв Коппіні.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних68 хв. Проти Коноплянки ззаду підкотився Витайоли.

67 хв. Едмар пробив здалеку після пасу Гусєва. Неточно.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних63 хв. БЕЗУС!!! Рома встановлює новий рекорд результативності для нашої збірної! Проста задача була у динамівця - точно завершити простріл з правого флангу.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних60 хв. Гусєв і Безус поміняли Тимощука і Шевчука.

58 хв. МОМЕНТ БІЛЯ ВОРІТ П'ЯТОВА! Сельва опинився на самоті при подачі зі штрафного, але удар головою полетів над поперечиною.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних57 хв. Боллін змінив Валентіні. Це заміна у Сан-Марино, на всякий випадок.

56 хв. Девіч вирішив самотужки пройти всю оборону суперника. Не вийшло...

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних54 хв. Хачеріді робить дубль! Як би це не звучало! Після подачі кутового м'яч пострибав по штрафній Сан-Марино і Женя лежачи закотив м'яч у ворота!

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних50 хв. Коноплянка! Після подачі з правого флангу Валентіні зіграв на виході, але м'яч відскочив точно на ногу Коноплянці, який в дотик відправив м'яч у ворота.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних46 хв. Захисник Валентіні зупинив Коноплянку на лівому фланзі атаки.

Другий тайм на "Арені-Львів".

Перерва. Відпочинемо трохи від голів.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних45+1 хв 4:0!!! Хачеріді головою переправив подачу з кута поля. Воротар помилився, пролетівши повз м'яча.

45 хв. Шевчук пробивав з гострого кута після зкидки Ярмоленко. Але воротар знову на висоті.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних42 хв. Палацці в центрі поля поклав на газон Коноплянку.

39 хв. Коноплянка явно налаштований на гол. Після його дальнього удару Валентіні довелося потрудитися, щоб м'яч не опинився у воротах.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних35 хв. Сімончіні грубо зупинив прорив Хачеріді через все поле.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних33 хв. ЕДМАР!!! Після подачі кутового Валентіні впорався з ударом головою Селезньова, але з добиванням Едмара він впоратися ніяк не міг.

29 хв. Коноплянка прорвався по своєму флангу і простелив у воротарський майданчик, звідки Ярмоленко відправив м'яч у поперечину.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних26 хв. І все так залітає м'яч у ворота! Тимощук подав з флангу, Хачеріді виграв м'яч і скинув на дальню штангу на Селезньова, який "вніс" м'яча у ворота!

25 хв. За одну хвилину відразу два хороших моментів. У першому Девіч після пасу Селезньова потрапив м'ячем у захисника, а в другому - воротар впорався з хорошим ударом головою Ярмоленка.

21 хв. Федецький знову пробивав. Намагався на точність влучити головою в дальній кут. Удар вийшов слабшим, ніж хотілося, і опинився в руках Валентіні.

19 хв. Ще один момент біля воріт суперника. Коноплянка пробивав зі штрафного, але влучив у стінку. М'яч прийшов на ногу Федецького, який сильним ударом влучив точно в голкіпера.

15 хв. Українці без особливого опору володіють м'ячем і обступають штрафну санмаринців.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних11 хв. А ось і гол! Марко Девіч! Після дальнього пасу Едмар головою скинув під удар Марко і той, підробивши м'яча, пробив під рукою воротаря.

10 хв. Ракицький класно пробив зі штрафного. Валентіні насилу дістав м'яч з кута!

6 хв. Коноплянці вдався відмінний прорив по лівому флангу. Після забігу Женя віддав на Девіча, але той почав обігравати захисників, а це йому не вдалося.

Україна - Сан-Марино: Стенограма онлайн трансляції матчу національних збірних2 хв. Ось і початок! Марко Девіч вирішив "намалювати" штрафний.

Почався матч. Вперед, хлопці!

Пролунав гімн Сан-Марино. Проспівала "Арена-Львів" гімн України. Яка ж все таки фантастична підтримка в столиці Західної України!

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн трансляцію надважливого матчу-тренування збірної України зі збірною Сан-Марино.

Для нашої команди матч зі збірною Сан-Марино буде першим в історії. Натомість, наша команда може похвалитися крупною перемогою над іншим "футбольним карликом" - збірною Андорри.

У наших сьогоднішніх суперників дуже специфічна доля. Сан-Марино за всю 25-річну історію здобули тільки одну перемогу. У 2006 році на домашньому стадіоні була обіграна збірна Ліхтенштейну. А от поразок було безліч. В тому числі, і найбільша - 0:13 від збірної Німеччини.