ua en ru

Спецназ застрелив тигра, який вбив чоловіка в Тбілісі

Спецназ застрелив тигра, який вбив чоловіка в Тбілісі Фото: Тигр-альбінос

Тигр належав до рідкісного різновиду альбіносів, очевидці спочатку сприйняли його за лева

Спецназ застрелив білого тигра, який втік із Тбіліського зоопарку і напав на місцевого жителя в районі басейну "Лагуна Вере". В результаті нападу чоловік помер. Про це повідомляє портал Newsgeorgia з посиланням на МВС Грузії.

"Хижак, який втік із зоопарку під час повені, в ніч на неділю, весь цей час ховався в покинутих приміщеннях в районі басейну "Лагуна Вере". У середу він напав на людей, одна людина загинула, ще одна поранена", - повідомили в міліції.

На місце нападу були мобілізовані поліцейські, спецназ, пожежники. Співробітники зоопарку намагалися приспати хижака, проте виникла загроза життю людей і спецназ відкрив вогонь.

"В даний момент на території басейну і прилеглої території проходить спецоперація, на місці мобілізований спецназ", - додали в МВС.

Відзначається, що тигр належав до рідкісного різновиду альбіносів, повністю білого забарвлення, і спочатку очевидці прийняли його за лева.

Нагадаємо, африканський пінгвін, який втік з Тбіліського зоопарку під час руйнівної повені, був виявлений в річці біля Красного мосту (грузино-азербайджанська кордон).

Відзначимо, в результаті повені в столиці Грузії Тбілісі загинули 19 людей, ще шість вважаються зниклими безвісти.