ua en ru

Співробітники МВС склали протокол про порушення правопорядку щодо інциденту під час прес-конференції Симоненко і Зюганова

Співробітники МВС Печерського району Києва склали протокол про порушення правопорядку щодо інциденту під час прес-конференції Симоненко і Зюганова. Про це йдеться в повідомленні організаторів прес-конференції.

"Інформація про "замах" на голів партій не відповідає дійсності. На прес-конференцію за фальшивими документами проникли дві дівчини, представившись представниками неіснуючих ЗМІ. Ці сайти були порнографічними і були закриті ще в 2004 р. Дівчата явно не були схожі на журналісток, навіть по дрес-коду: одна з них була в зухвало коротких шортах, а в друга - в міні-спідниці. Правоохоронці Печерського району затримали двох хуліганок і склали протокол про порушення правопорядку та пошкодженні майна інформагентсва", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора, 25 квітня, дві дівчини намагалися облити лідерів компартій України і Росії Петра Симоненка і Геннадія Зюганова червоною фарбою.