ua en ru

Стан працівників, які отруїлися газом на ЄМЗ, - стабільний

Лікарі оцінюють стан чотирьох працівників Єнакіївського металургійного заводу (ЄМЗ), які вчора отруїлися газом в конвертерному цеху, як стабільний. Про це повідомила прес-служба ТОВ "Метінвест Холдинг".

"Працівники ЄМЗ, що потрапили вчора до лікарні, йдуть на поправку. Лікарі оцінюють їхній стан як стабільний", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні в Донецьк направлені в задовільному стані співробітники підрядної організації. Зараз вони перебувають під наглядом медиків обласної клініки профзахворювань.

"Ми раді, що єнакіївські ремонтники поправляються. Нам повідомляють, що двоє працівників підрядної організації незабаром зможуть покинути лікарню. Якщо будуть потрібні додаткові медикаменти та харчування всім чотирьом - все це буде забезпечено", - заявив директор з інжинірингу ЄМЗ Ігор Семион.

Комісія з розслідування випадку травматизму продовжує роботу.

Нагадаємо, 8 серпня 2013 р. орієнтовно о 14:00 в конвертерному цеху стався випадок виробничого травматизму (отруєння газом) з двома слюсарями-ремонтниками ЄМЗ.

Постраждалі були госпіталізовані до міської лікарні № 7 м. Єнакієве. Увечері працівники заводу прийшли до тями і були переведені на стаціонарне лікування в реанімаційне відділення донецької клініки ім. Калініна.