ua en ru

У Сомалі біля президентського палацу застрелили міністра

У Сомалі біля президентського палацу застрелили міністра Фото: загиблий Аббас Абдуллахі був наймолодшим міністром в уряді Сомалі

Міністра застрелили охоронці генерального аудитора Сомалі

В Могадішо (Сомалі) біля президентського палацу охоронці генерального аудитора застрелили міністра громадських робіт і реконструкції Сомалі Аббаса Абдуллахі, передає Associated Press з посиланням на представника місцевої поліції.

Повідомляється, що охоронці генерального аудитора Сомалі Нура Фараха біля контрольно-пропускного пункту перед президентським палацом відкрили вогонь по автомобілю, в якому перебував міністр Абдуллахі. В результаті перестрілки він загинув, ще один міністр отримав поранення.

У поліції також зазначили, що на даний момент невідомо, чому охоронці відкрили вогонь. Відзначимо, в Могадішо посилені заходи безпеки на тлі атак екстремістського угрупування "аш-Шабаб". Загиблий Абдуллахі був наймолодшим міністром в уряді Сомалі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля аеропорту в Сомалі бойовики підірвали автомобіль з вибухівкою і стріляли з міномета.