ua en ru

Узгоджено перелік і граничні ціни на техніку, що закуповуватиметься НАК "Украгролізинг" у 2010 р. за рахунок держкоштів.

Міжвідомча експертна рада з питань визначення пріоритетів у виробництві нової техніки та обладнання для сільськогосподарських товаровиробників погодила перелік і граничні ціни на техніку, що закуповуватиметься НАК "Украгролізинг" у 2010 р. за рахунок коштів державного бюджету для подальшої передачі її у фінансовий лізинг. Про це повідомляє прес-служба НАК "Украгролізинг".

Партнерами для співробітництва із "Украгролізингом" ц.р. стали найкрупніші підприємства-виробники сільськогосподарської техніки та обладнання, зокрема ВАТ "Харківський тракторний завод ім..С.Орджонікідзе", ДП ВО "Південний машинобудівний завод ім..О.Макарова", ТОВ "Укравтозапчастина", ТОВ НВП "Херсонський машинобудівний завод", ТОВ СУРВП "Дон-Лан", ТОВ "Агро-Союз", ВАТ "Червона зірка", ВАТ "Брацлав", ТОВ "ВО Техна" - загалом понад 30 українських виробників, з якими компанія працює вже упродовж кількох років.

Партнери "Украгролізингу" продаватимуть компанії продукцію, на яку вже надійшли замовлення від сільгосптоваровиробників.