ua en ru

ПОДІЯ «THE YEAR OF AMAZING» ВІД LEXUS

ПОДІЯ «THE YEAR OF AMAZING» ВІД LEXUS

9 ГРУДНЯ 2016 РОКУ В КВЦ «ПАРКОВИЙ» У М. КИЄВІ ВІДБУЛАСЯ ПОДІЯ «THE YEAR OF AMAZING» ДЛЯ КЛІЄНТІВ ТА ПАРТНЕРІВ LEXUS.

ПОДІЯ «THE YEAR OF AMAZING» ВІД LEXUS

«The Year of Amazing» – це унікальна можливість для всіх гостей познайомитися з традиційними новорічними елементами у новій яскравій концепції у співробітництві з відомими дизайнерами України, креативними шеф-кухарями та музикантами. Слово «Amazing» уособлює особливі моменти та дивовижні емоції, що наповнюють життя кожного клієнта Lexus.

ПОДІЯ «THE YEAR OF AMAZING» ВІД LEXUS

Головною подією вечора стала презентація гібридного кросовера преміум-класу Lexus NX у абсолютно новій комплектації SPORT*, що вирізняється 18 дюймовими колісними дисками чорного кольору, ефектною решіткою радіатора чорного кольору, чорними боковими дзеркалами та гранатовим кольором салону.

ПОДІЯ «THE YEAR OF AMAZING» ВІД LEXUSПОДІЯ «THE YEAR OF AMAZING» ВІД LEXUSПОДІЯ «THE YEAR OF AMAZING» ВІД LEXUS

Яскравим досвідом для всіх гостей став експеримент талановитих українських дизайнерів, які представили сучасні креативні новорічні ялинки, натхненням для створення яких стали моделі Lexus представлені цього року.

Відомий український fashion-дизайнер Айна Гассе створила креативний образ для ведучого заходу Сергія Комаровського та концептуальні образи для хостес.

ПОДІЯ «THE YEAR OF AMAZING» ВІД LEXUS

Спеціально для заходу «The Year of Amazing» українські шеф-кухарі − Олександр Йоурз, шеф-кухар ресторану «Reef»; Володимир Ярославський, головний шеф ресторану «Lucky» і «Goodwine»; Олег Бєлоус, шеф-кухар ресторану «Барви»; Юрій Ковріженко, інноваційний шев зі львовского ресторану «Vintage Nouvean» − розробили спеціальні дегустаційні меню.

Гості вечора «The Year of Amazing» мали змогу насолодитися музичним перформансом від кращих джазових виконавців України, які виконали спеціальну програму новорічних і різдвяних хітів у сучасній джазовій інтерпретації під керівництвом легендарного Олексія Когана.

Lexus надихає та дарує надзвичайні яскраві враження!

www.lexus.ua

* Назва комплектацї використовується виключно заради зручності та може відрізнятися або бути відсутньою в інших документах або матеріалах.