ua en ru

Збори акціонерів ЗАТ "Уктатнафта", запланованы на 5 лютого 2010 р., не відбулися.

Збори акціонерів ЗАТ "Уктатнафта", запланованы на 5 лютого 2010 р., не відбулися. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі НАК "Нафтогаз України". Причиною зриву зборів стала відсутність кворуму.

В той же час, як повідомив журналістів на брифінгу перший заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Ігор Діденко, "Нафтогаз" (контролює більше 43% акцій "Укртатнафти") направляв своїх представників для участі в зборах акціонерів "Укртатнафти".

"Були направлені фахівці з метою прийняти участь в зборах акціонерів ЗАТ "Укртатнафта". Звіту я ще не бачив, з фахівцями не розмовляв. У нас дається 7-10 днів для звітів. Я поки не знаю нічого, крім того, що я в пресі читав. За результатами наших достатньо регулярних консультацій з представниками "Татнафти" (російська компанія, один із засновників "Укртатнафти") і з їх побажаннями про склад керівних органів, такі доручення давалися", - сказав І.Діденко.

Відзначимо, на зборах акціонерів, що не відбулися, планувалося розглянути питання зміни органів управління "Укртатнафти", затвердити договори купівлі-продажу цінних паперів, розподілити прибуток і затвердити терміни виплати дивідендів за 2006-2008 рр., вирішити низку інших питань.

Наступні збори акціонерів "Укртатнафти" призначені на 12 і 19 лютого 2010 р.