ua en ru

Соболєв скличе закритий комітет, де обговорять сутичку Парасюка з Пісним

Соболєв скличе закритий комітет, де обговорять сутичку Парасюка з Пісним Фото: Володимир Парасюк

Під час засідання антикорупційного комітету Парасюк вдарив Пісного ногою по обличчю

Інцидент між народним депутатом, членом парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції Володимиром Парасюком та заступником начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України (СБУ) Василем Пісним буде обговорений на окремому закритому засіданні комітету. Про це журналістам по завершенні засідання комітету з питань запобігання і протидії корупції повідомив голова комітету Єгор Соболєв, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я думаю, що нам треба заспокоїтися і розглянути на окремому закритому засіданні. Я розумію, що здають нерви в умовах цього саботажу і ігнорування, але тоді нам треба чесно сказати, що це не комітет, а місце, де ми будемо бити запрошених людей", - сказав Соболєв.

Разом з тим, він запевнив, що розмова з Парасюком щодо інциденту буде проведена.

"Ми будемо серйозно говорити з Володимиром Парасюком",- додав він.

Нагадаємо, сьогодні, 19 листопада, між членом комітету Верховної Ради України з запобігання корупції Володимиром Парасюком та заступником начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василем Пісним виникла сутичка в ході засідання комітету. Так, Парасюк вдарив Пісного ногою по обличчю.

Раніше нардеп Парасюк брав участь у бійці на засіданні суду у справі Корбана, коли нардепи побили прокурора Олександра Галінченко.