ua en ru

Смертельна ДТП у Києві: винуватцю аварії повідомлено про підозру

Смертельна ДТП у Києві: винуватцю аварії повідомлено про підозру Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Крім того, прокуратура підготувала клопотання про обрання йому запобіжного заходу

Прокуратура повідомила про підозру Володимиру Найді, винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у Києві на вул. Стеценка, внаслідок якої загинула одна людина. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

"За погодження прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 35-річному винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на вул. Стеценка, внаслідок якої загинула одна людина", - йдеться у повідомленні.

Так, наразі йому повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження). Крім того, прокуратура підготувала клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Аварія сталася вчора, 13 листопада 2017 року, близько 17 години. У ході ДТП 35-річний провідний спеціаліст - адміністратор в регіональному сервісному центрі МВС України на автомобілі "Мазда" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з "Міцубісі" та "Нісаном". За попередньою інформацію, співробітник МВС на момент вчинення ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що наразі Володимир Найда перебуває під вартою до рішення суду.