ua en ru

Смерть людини на Майдані Незалежності на совісті лідерів опозиції, - ПР

За смерть людини на території, де сьогодні проходять акції, відповідають лідери опозиції, які вивели людей на майдани, не забезпечивши при цьому їх безпеки. Про це заявив народний депутат України, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, передає прес-служба партії.

"Ми дізналися, що в Україну приїхали режисери всіх брудних кольорових революцій в ряді країн, які трясе вже кілька років. Революцій, в результаті яких пролито багато крові невинних людей. Ці режисери виробляють найбрудніші сценарії, причому нелюдські, використовуючи будь-які аморальні провокації - аж до вбивства. Партія регіонів попереджала: опозиційні путчисти, розуміючи, що люди втрачають довіру до них - це три наших політичних карлика, які претендують на роль вождів, Яценюк, Тягнибок і Кличко, - не погребують нічим. Для підняття градусу протестних настроїв їм потрібен був шок, вбивство. І сьогодні на Майдані Незалежності був знайдений мертвий чоловік", - зазначив парламентарій.

"Це говорить про те, що на майдані, де панує антисанітарія і холод, зараз почнуться масові застуди, хтось може отруїтися через страшну антисанітарії. Відповідальність за безпеку і здоров'я громадян несуть ті, хто виводить людей на вулиці. Вже померла людина, і в цьому винні лідери опозиції, оскільки не забезпечили безпеку людей. Якщо цей труп підкинули, то, знову-таки, винні вони, адже ми про такому цинічному сценарії попереджали. Це на їх совісті", - підкреслив він.

"Тепер кажуть, що ще один лідер кольорової революції повинен приїхати в Україну - Михайло Саакашвілі. Він вже доуправлялся, що половину Грузії втратив. І тепер їде вчити нас. І якщо ми ще й цього вождя будемо слухати, так що ж буде? Підлогу України втратимо. Їм (опозиціонерам) потрібні хаос і розруха, руйнування громадянського суспільства", - підсумував Михайло Чечетов.