ua en ru

Наступна сесія ПАЧЕС відбудеться у Києві в листопаді 2017 року, - Парубій

Наступна сесія ПАЧЕС відбудеться у Києві в листопаді 2017 року, - Парубій Фото: Андрій Парубій (facebook.com/andriy.parubiy)

Парубій прийняв головування в ПАЧЕС

Голова Верховної ради Андрій Парубій повідомив, що наступна ювілейна 50-та пленарна сесія Парламентської асамблеї Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС) відбудеться у листопаді 2017 року в Києві. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Щойно у Стамбулі від імені України прийняв головування у Парламентській асамблеї Чорноморського економічного співтовариства від голови Великих Національних Зборів Туреччини Ісмаїла Кахрамана. Відтак наступна ювілейна 50 пленарна сесія ПАЧЕС відбудеться у листопаді 2017 року у Києві", - зазначив спікер парламенту.

Парубій вважає, що головною дипломатичною перемогою цього засідання пленарної сесії ПАЧЕС є підтримка територіальної цілісності і суверенітету України делегатами ПАЧЕС.

Щойно у Стамбулі від імені України прийняв головування у Парламентській асамблеї Чорноморського економічного співтоварис...

Опубліковано Андрієм Парубієм 6 липня 2017 р.

Нагадаємо, 29 червня 2017 року українська сторона очолила Організацію чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС).