ua en ru

Слідство розглядає в якості основних версій падіння вертольота Мі-8 в Харківській області несправність і теракт

Слідство розглядає в якості основних версій падіння вертольота Мі-8 Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області технічну несправність і терористичний акт.

Слідство розглядає в якості основних версій падіння вертольота Мі-8 Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області технічну несправність і терористичний акт. Про це повідомив журналістам голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута, передає прес-служба ОДА.

"У експертів дві версії падіння вертольота Мі-8 в Харківській області - технічна несправність або терористичний акт", - йдеться в повідомленні.

За словами Ігоря Балути, останній раз екіпаж вертольота виходив на зв'язок в 9:55 21 червня, а в 10:05 він зник з радарів стеження. Як каже очільник області, в пошуках місця падіння або приземлення брали участь чотири вертольоти, літаки і безпілотник, який забезпечений хорошим відеоспостереженням і тепловізором.

Нагадаємо, 22 червня, на території Зміївського району Харківської області був знайдений впав вертоліт Мі-8 Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області. В результаті падіння вертольота загинули три людини.