ua en ru

Слідчий комітет РФ порушив справу за фактом побиття журналістки LifeNews в Києві

Слідчий комітет РФ порушив справу за фактом побиття журналістки LifeNews в Києві Скріншот YouTube
Слідчий комітет Російської Федерації порушив кримінальну справу за фактом побиття журналістки російського телеканалу LifeNews Євгенії Змановской в Києві увечері 26 листопада.

Слідчий комітет Російської Федерації порушив кримінальну справу за фактом побиття журналістки російського телеканалу LifeNews Євгенії Змановской в Києві увечері 26 листопада. Про це йдеться в повідомленні прес-служби слідчого комітету Росії.

"Головним слідчим управлінням СК Росії порушено кримінальну справу за фактом перешкоджання законній діяльності журналіста інформаційного порталу "Life news" в місті Києві (ст. 144 КК РФ). Як вважає слідство, 26 листопада ввечері кореспондент Євгена Zmanovskaâ піддалася нападу з боку українських журналістів і футбольних фанатів, в результаті якого сьогодні (27 листопада - ред.) була госпіталізована з черепно-мозковою травмою", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 26 листопада під час концерту Ані Лорак в Києві нібито побили журналістку російського телеканалу LifeNews. МВС України порушило справу за фактом заворушень в ході концерту, в результаті яких постраждали 7 міліціонерів.

Зазначимо, Служба безпеки України заборонила в'їзд в Україну 83 російським журналістам.