ua en ru

Слідком РФ повідомив про завершення слідства щодо вбивства Нємцова

Слідком РФ повідомив про завершення слідства щодо вбивства Нємцова Фото: слідство щодо підозрюваних у вбивстві Бориса Нємцова завершено

Триває розслідування справи щодо замовника злочину

Слідчий комітет Російської Федерації завершив розслідування вбивства опозиціонера Бориса Нємцова і направив матеріали в прокуратуру для затвердження обвинувального висновку. Про це повідомив представник Cлідкому РФ Володимир Маркін, передають російські ЗМІ.

Повідомляється, що Слідком РФ завершив розслідування відносно фігурантів вбивства Нємцова Заура Дадаєва, Шадіда Губашева, Анзора Губашева, Темирлана Ескерханова і Хамзата Бахаєва. За версією слідства, підозрюваним запропонували не менше 15 млн рублів за вбивство Нємцова, а злочин було ретельно сплановано.


"Зібрані слідством докази повністю підтверджують корисливий мотив обвинувачених у скоєнні вбивства Нємцова, тобто за обіцяну винагороду в розмірі не менше 15 млн рублів", - зазначив Маркін.

У той же час триває розслідування справи щодо Руслана Мухудинова, якого вважають замовником вбивства Нємцова. Мухудинов знаходиться в міжнародному розшуку.

Нагадаємо, ФСБ заявила про вбивство Нємцова з саморобної зброї.