ua en ru

В Слов'янську сталося ДТП з участю поліції

В Слов'янську сталося ДТП з участю поліції Фото: ДТП в Слов'янську

В наслідок аварії постраждав водій велосипеда

Слідчі прокуратури в Слов'янську (Донецька область) розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) за участю працівника поліції. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"У Слов'янську сьогодні, 5 липня, близько 14:00 на перехресті вулиць Свободи та Торгової сталася дорожньо-транспортна пригода за участю співробітника поліції", - наголошується в повідомленні.

Як наголошується, інспектор Слов'янського відділу поліції ГУНП в Донецькій області (1988 року народження), керуючи автомобілем "Mitsubishi Lancer", зіткнувся з велосипедистом. За попередніми даними водій велосипеда не надав перевагу автомобілю, який рухався по головній дорозі.


В наслідок аварії постраждав водій велосипеда. Чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забиття і перелом кісток стегна. Каретою швидкої його доставили в лікарню.

Так, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Слідчі прокуратури встановлюють всі обставини ДТП, проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що медики не дають силовикам взяти кров на аналіз у Федорко, який влаштував ДТП під Києвом.