ua en ru

Помер актор Михайло Свєтін

Помер актор Михайло Свєтін Фото: Михайло Свєтін

Про місце і час проведення церемонії прощання з актором поки не повідомляється

У Російській Федерації в неділю вранці на 85-му році життя помер актор Михайло Свєтін. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-службу адміністрації регіону.

Як повідомляється, помер Михайло Свєтін у реанімації Гатчинської центральної районної лікарні в Ленінградській області.

"Свєтін помер сьогодні в 6:45 ранку", - сказав представник адміністрації.

Повідомляється, що Михайла Свєтіна екстрено госпіталізували 23 серпня, після операції, яка завершилася успішно, актора перевели в реанімацію і підключили до штучної вентиляції легенів.

Як наголошується, за деякими даними, у актора був гемморагіческій інсульт. 24 серпня повідомлялося, що стан Светина залишається стабільно важким.
Про місце і час проведення церемонії прощання з актором поки не повідомляється.

Помер актор Михайло Свєтін

Фото: Михайло Свєтін

Біографія Михайла Свєтіна

Михайло Свєтін народився в 1930 року в Києві. Працював актором в театрах Камишина. Потім були Кемерово, Петропавловськ, Іркутськ, Пенза, Петрозаводськ. З 1970 року - в Малому драматичному театрі в Ленінграді, з 1980 року і до кінця життя - актор ЛТК імені Н. П. Акімова.

Кінокар'єра Светина почалася в 1973 році з ролі у фільмі "Не мине й року". Актор знімався в таких фільмах як "Афоня", "Людина з бульвару Капуцинів", "Золоте теля", "Не може бути!", "Дванадцять стільців", "Чародії" та багатьох інших.

У кіно Свєтін створив цілу галерею пам'ятних привабливих персонажів - найчастіше смішних, що викликають симпатії глядача пройдисвітів і обивателів.

Нагадаємо, в ніч на 20 серпня в Москві на 84 році життя після тривалої хвороби помер народний артист СРСР Лев Дуров.