ua en ru

Сівкович потрапив в ДТП в Москві

Сівкович потрапив в ДТП в Москві Фото: Володимир Сівкович

Екс-заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони України Володимир Сівкович, якого звинувачують у розгоні Майдану 30 листопада 2013, потрапив у серйозну ДТП в Москві. Про це повідомляє кореспондент телеканалу "1+1".

Як повідомляється, аварія сталася в понеділок, 20 квітня. У машину, в якій знаходився Сівкович, врізався інший автомобіль. При цьому екс-заступник секретаря РНБО знаходився на пасажирському сидінні.

В результаті ДТП Володимир Сівкович отримав серйозні травми. Зокрема, у нього перелом хребця. Він знаходиться в реанімації в одній з московських лікарень.

Нагадаємо, 55-річний Володиимир Сівкович був віце-прем'єром, відповідальним за силовий блок в уряді Миколи Азарова з 11 березня по 13 жовтня 2010. Потім обіймав посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України з жовтня 2010 по грудень 2013. Він є одним з основних підозрюваних в розгоні активістів Евромайдана 30 листопада 2013.

Зазначимо, суд Києва переніс розгляд справи екс-глави КМДА Олександра Попова, який також підозрюється в причетності до розгону Майдану 30 листопада 2013 р. на 15 травня.