ua en ru

У Сирії загинув ще один російський військовий

У Сирії загинув ще один російський військовий Фото: російські військові (mil.ru)

Російські ЗМІ повідомили про загибель ще одного військового в Сирії

У Сирії в результаті бойових дій загинув ще один російський військовий Юрій Ебель, передають російські ЗМІ з посиланням на друзів і родичів загиблого.

За словами друзів загиблого, Ебель після строкової служби в армії став контрактником і кілька разів їздив в Сирію. Родичі уточнили, що він загинув ще 20 жовтня. У той же час Міністерство оборони Росії поки не коментувало цю інформацію.

Також з посиланням на інші ЗМІ повідомляється, що Ебель загинув з усією групою "добровольців" з 18 осіб, яка потрапила під обстріл в Сирії. За деякою інформацією, загиблий служив у приватній військовій компанії Вагнера. Зазначимо, за офіційними даними, з початку російської участі в бойових діях в Сирії загинули 39 військових, проте в даний список не включені учасники приватних військових структур.

Нагадаємо, раніше бойовики в Сирії заявили про підрив російського військового конвою. В угрупованні "Хайат Тахрір аш-Шам" стверджують, що смертник направив на колону російських військових заповнений вибухівкою автомобіль.