ua en ru

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Києві

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Києві Фото: дощ в Києві

До 21 години 21 липня дощ по Києву значно посилиться

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Києві сьогодні, 21 липня 2016 року, до кінця дня з утриманням вночі 22 липня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"До 21 години 21 липня дощ по Києву досягне значення сильного. До кінця доби 21 липня по Київській області, з утриманням вночі 22 липня місцями сильний дощ", - йдеться у повідомленні.


Нагадаємо, Управління безпеки дорожнього руху Національної поліції попереджає водіїв про сильні дощі та грози найближчими днями та закликає їх бути більш уважними.

"Синоптики попереджають про дощову погоду. Правоохоронці звертаються до керманичів авто з проханням бути більш уважними, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Упродовж тижня, по всій території держави очікуються грозові дощі, подекуди град, пориви вітру 17-22 м/с. За такої погоди не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, уникайте ризикованих маневрувань", - підкреслюється в повідомленні.