ua en ru

Сили АТО відбили атаку бойовиків в районі Старогнатівки

Сили АТО відбили атаку бойовиків в районі Старогнатівки Фото: сили АТО на Донбасі

Ситуація на Донбасі загострилася

Сили антитерористичної операції на Донбасі відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи бойовиків в районі Старогнатівки Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Українські війська успішно відбили напад ворожої ДРГ, яка вчора після опівночі атакувала вогневі позиції опорних пунктів захисників Старогнатівки. Втрат серед особового складу українських захисників немає", - йдеться в повідомленні.


Також повідомляється, що за добу бойовики 61 раз обстріляли українських військових. Половина обстрілів зафіксована на Маріупольському напрямку в районах Павлополя, Мар'їнки, Красногорівки, Водяного, Новотроїцького, Старогнатівки, Широкиного та Гнутового.

Крім того, бойовики випустили два десятки артилерійських снарядів по Луганському і Майорську. В Луганській області під обстріл потрапили Лопаскине, Жовте і Попасна.

"По всій лінії фронту істотно збільшилася кількість польотів безпілотних літальних апаратів. За останню добу зафіксовано 6 випадків ведення противником аеророзвідки", - повідомили в штабі АТО.

Нагадаємо, ДПС призупинила роботу пункту пропуску "Зайцеве" через обстріли.