ua en ru

Шуфрич підтвердив загибель сина Януковича

Шуфрич підтвердив загибель сина Януковича Віктор Янукович-молодший

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Нестор Шуфрич підтвердив загибель сина колишнього Президента України Віктора Януковича - Віктора Януковича-молодшого. Про це повідомляє прес-служба нардепа.

"Трагічно загинув Віктор Вікторович Янукович. Загинув так, як і жив, - за кермом автомобіля. Не можна не оцінити значний внесок Віктора Януковича молодшого у розвиток автомобільного спорту України", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі висловили співчуття рідним і близьким загиблого.

Раніше смерть Януковича-молодшого підтвердили джерела в оточенні екс-президента.

При цьому в українському МЗС чекають від РФ офіційного підтвердження загибелі сина Януковича.

Нагадаємо, сьогодні українські ЗМІ повідомили, що син екс-Президента України Віктор Янукович-молодший загинув на озері Байкал, коли автомобіль ще з 5 пасажирами провалився під лід.

За даними іркутських ЗМІ, в автомобілі знаходилися п'ять громадян України і один житель Москви.

На сайті МНС по Іркутській області дійсно повідомлялося про нещасний випадок на Байкалі, хоча ім'я загиблого не називалося. За даними рятувального відомства, трагедія сталася ввечері в суботу на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон. Автомобіль з водієм і п'ятьма пасажирами провалився в тріщину під лід. Відомство стверджує, що вони виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків, порушивши тим самим вимоги інформаційних знаків, які забороняють це робити. Глибина в місці провалу становить понад 20 м. Пасажири автомобіля врятувалися, тіло водія рятувальники виявили в ополонці.

При цьому пізніше керівник прес-служби МНС по Іркутській області Андрій Блазнів повідомив, що загиблого звали Віктор Давидов.

Зазначимо, що дівоче прізвище дружини екс-президента України Людмили Янукович - Давидова.