ua en ru

Штаб АТО повідомив про запобігання теракту в районі Попасної

Штаб АТО повідомив про запобігання теракту в районі Попасної Фото: у зоні АТО затримано авто з вибухівкою

Бойовики планували замінувати ЛЕП

Українські військові попередили теракт в районі Попасної Луганської області, затримавши автомобіль з вибухівкою, яка могла бути закладена під однією з опор лінії електропередачі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

Повідомляється, що військові в районі Попасної затримали автомобіль, який пересувався в сірій зоні, де проводилося розмінування та відновлення ЛЕП. Машина рухалася з боку окупованих бойовиками територій.

"У машині знаходилися вибухівка, засоби підривання і протитанкова міна, підготовлена для установки таким чином, щоб її неможливо було знешкодити. Протитанкову міну планувалося встановити під опорою ЛЕП...на ній повинні були підірватися українські сапери разом з робітниками, які проводили відновлювальні роботи. А в ідеалі - представники місії ОБСЄ. Надалі планувалося надати цій події широкий розголос, з метою звинуватити Україну в мінування об'єктів інфраструктури і зриві мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні.

Військові попередили черговий теракт бойовиківВійськовослужбовцями Збройних Сил України неподалік Попасної було затрим...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 6 февраля 2016 г.

Нагадаємо, в Луганській області зведуть вежу для трансляції ТВ на окуповані території.