ua en ru

Шимків: з-за бійки Авакова і Саакашвілі Нацрада реформ не розглянув ряд важливих питань

Шимків: з-за бійки Авакова і Саакашвілі Нацрада реформ не розглянув ряд важливих питань Фото: Дмитро Шимків

Шимків також пояснив, чому засідання Нацради реформ закриті для ЗМІ

Національної ради реформ не зміг розглянути ряд важливих питань через конфлікту між головою Одеської обласної державної адміністрації Михайлом Саакашвілі і міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим під час засідання. Про це заступник глави Адміністрації президента України (АПУ) з реформ Дмитро Шимків написав у Facebook.

"Нацрада реформ з самого початку замислювалася як майданчик і платформа до детального відвертого обговорення реформ. Основним принципом було відсутність медіа - ми не хочемо перетворювати зустрічі на ТВ шоу, де політики змагаються за рейтинги і з'ясовують відносини. Всі рішення та матеріали публічні. Але засідання закриті від медіа, тому що нам потрібна глибина і щирість дискусії. Запеклі дискусії тут були завжди. І складні обговорення, і підвищений градус дискусії. Кожен раз коли хтось переходив кордон, Президент, як модератор, зупиняв дискусію. На жаль вчора Нацрада закрили і цілий ряд питань ми не обговорили, включаючи приватизацію, розвиток ІКТ, і т. п " – повідомив Шимків.

Ціх вихідних мав розмову із своїми дітьми щодо вміння працювати в команді навіть тоді коли тобі не подобаються партнери,...

Posted by Dmytro Shymkiv on 15 грудня 2015 р.

Нагадаємо, на засіданні Національної ради реформ, 14 грудня, сталася сварка між міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та головою Одеської обласної державної адміністрації Михайлом Саакашвілі.