ua en ru

Шахтар - Динамо: анонс матчу

Шахтар - Динамо: анонс матчу Фото: "Шахтар" - "Динамо" (shakhtar.com)

Готуємося до центрального поєдинку української Прем'єр-ліги

Донецький "Шахтар" і київське "Динамо" зустрінуться в центральному матчі 27 туру української Прем'єр-ліги. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 17:00, а дивитися матч можна на телеканалі "Футбол 2". На думку букмекерів, перевага в даному матчі на боці "гірників".

14 квітня 17:00
Харків, ОСК "Металіст"

В останніх трьох особистих зустрічах в рамках чемпіонату України "Динамо" двічі перемогло "Шахтар" при одній нічиїй, а суха серія столичного клубу в дербі в УПЛ налічує 218 хвилин.

Принципове протистояння обслужить харківський арбітр Костянтин Труханов. У нинішньому сезоні 42-річний суддя має 11 матчів вищого вітчизняного дивізіону, в яких показав 38 жовтих карток, видалив двох гравців і призначив 7 пенальті.

Йому допомагатимуть лайнсмени Костянтин Беккер (Харків) та Олександр Войтюк (Запоріжжя). Четвертий арбітр - Віталій Романов (Дніпро). Спостерігач арбітражу - Андрій Шандор (Львів).

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека: "Чесно кажучи, чекаю такої ж гри, як і завжди. Вірю, що ми будемо домінувати в протистоянні з дуже сильною командою, яка захищається за лінією м'яча великим числом виконавців. Ми хочемо проявляти ініціативу і практично весь час плануємо діяти на половині поля суперника. Готуюся до агресивної "Динамо" в обороні, а також небезпечним виходів "біло-синіх" в контратаки. Сподіваюся на відсутність схожості з останніми двома поєдинками, де було так багато фолів. Розраховую, що гра буде красивою".

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич вирішив не коментувати майбутню гру.

Орієнтовні склади:

"Шахтар": Пятов - Бутко, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі - Степаненко, Фред, Марлос, Тайсон, Дентіньо - Феррейра

"Динамо": Бойко - Кендзьора, Шабанов, Бурда, Піваріч - Морозюк, Ротань, Буяльський, Циганкова, Гармаш - Бесєдін