ua en ru

Шахтар - Порту 2:2: Відео. Огляд матчу

У матчі Ліги Чемпіонів донецький "Щахтер" міг покращити свою статистику ігор проти португальських команд, але не зумів утримати перемогу.

У матчі Ліги Чемпіонів донецький "Щахтер" міг покращити свою статистику ігор проти португальських команд, але не зумів утримати перемогу.

Активніше гру розпочали гості. Але перший момент залишився за "Шахтарем" - Тайсон класно пробив від кута штрафного, але воротар з ударом впорався. Після кількох атак "Порту" "гірники" заволоділи грою і діяли швидко й агресивно на чужій половині поля. Але втілити таку гру в гол донеччанам не вдалося, а ось "Порту" міг забити - Браїмі заробив і пробивав пенальті, але Пятов зіграв надійно.

А на початку другого тайму "Шахтар" заслужено повів у рахунку. Кучер відібрав м'яч у чужій штрафній у Олівера і віддав на Тейшейру, якому залишалося лише переправити м'яч у ворота. Відійшовши назад, підопічні Луческу стали грати обережніше, сподіваючись на контратаки. Але друга половина матчу вийшла у атаки донеччан дуже слабкою. "Порту" тиснув і тиснув. І тим більше несподіваним виявився другий гол "Шахтаря". Знову захисник "Порту" подарували м'яч супернику, той опинився у Бернарда, який точним пасом знайшов на дальній штанзі Луїса Адріано, який просто підставив ногу. Але вже в наступній атаці "Порту" скоротив рахунок - Ракицький зіграв рукою в своїй штрафній і Мартінес точно реалізував пенальті. А через п'ять хвилин, перед самим свистком Джексон відзначився і другим голом, забивши після подачі Тельо.

Шахтар - Порту 2:2
Голи:
Тейшейра, 52, Адріано, 85 - Мартінес, 89 (з пенальті), 90+4
Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Азеведо, Степаненко, Фернандо, Коста (Бернард, 79), Тейшейра, Тайсон (Ілсіньо, 75), Адріано
Порту: Фабіано, Данило, Мартінс Інді, Майкон, Маркано (Кінтеро, 65), Алекс Сандро, Браїмі (Адріан, 78), Еррера, Олівер Торрес, Тельо, Абубакар (Мартінес, 65)

Додамо, що в іншому матчі групи Н БАТЕ обіграв "Атлетик".

Група Н
1. Порту - 4 очки
2. БАТЕ - 3
3. Шахтар - 2
4. Атлетик - 1