ua en ru

В Сєвєродонецьку внаслідок ДТП постраждали четверо осіб

В Сєвєродонецьку внаслідок ДТП постраждали четверо осіб Фото: ДТП у Сєвєродонецьку (facebook.com/csomvd)

За даними фактом відкрито кримінальну справу

В Сєвєродонецьку (Луганська область) внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали четверо осіб. Про це у Facebook повідомила спікер облуправління Нацполіції Тетяна Погукай.

Повідомляється, що аварія сталася вчора, о 09:45 поблизу с. Воєводівка.

"Четверо постраждалих та понівечені автівки - результат порушення Правил дорожнього руху 42-річним водієм автомобілю MG на трасі Сєвєродонецьк-Рубіжне", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що водій автомобілю MG, проігнорувавши червоне світло світлофора, виїхав на зустрічну смугу в напрямку м. Рубіжне та зіштовхнувся з автомобілем "Іж-2717". Внаслідок аварії постраждали водій та два пасажири MG та 48-річний водій "Іж-2717".

За даними фактом відкрито кримінальну справу за ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Фото: ДТП у Сєвєродонецьку (facebook.com/csomvd)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сьогодні вранці у Харкові автомобіль в’їхав у маршрутний автобус №123а, внаслідок чого постраждали шестеро осіб. За фактом аварії поліція порушила справу.