ua en ru

СЕС заявила про завершення спалаху інфекцій в Ізмаїлі

СЕС заявила про завершення спалаху інфекцій в Ізмаїлі Фото: з початку спалаху кишкових інфекцій за медичною допомогою звернулось всього 776  хворих

У лікувальних закладах міста на стаціонарному лікуванні все ще перебуває 51 особа

За минулу добу хворі зі скаргами на нездужання, пов’язане із кишковими інфекціями із міста Ізмаїл, сіл Броска та Матроска Одеської області не зареєстровано. Це дає підстави говорити про завершення спалаху, йдеться у повідомленні прес-служби Державної санітарно-епідеміологічної служби України.


"Держсанепідслужба України у Одеській області інформує, що станом на 8 годину 1 липня, як і напередодні, у місті Ізмаїл з початку спалаху кишкових інфекцій за медичною допомогою звернулось всього 776 хворих, з них 449 - діти. У лікувальних закладах міста на стаціонарному лікуванні все ще перебуває 51 особа, 39 із них – діти", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом 16-30 червня Ізмаїльську районну лікарню з попереднім діагнозом - гострий гастроентероколіт звернулося 776 осіб (з них 449 дітей) місцевих жителів м. Ізмаїл та с. Броска Ізмаїльського району Одеської області.