ua en ru

Сепаратисти намагалися захопити місто Волноваха Донецької області, - Парубій

Терористи в ніч з 21 на 22 травня здійснили спробу захоплення м. Волноваха Донецької області.

Терористи в ніч з 21 на 22 травня здійснили спробу захоплення м. Волноваха Донецької області. Про це на брифінгу заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Після спроби прориву у Волноваху і захоплення цього міста, я підкреслюю, це була спроба захоплення міста, атака була відбита", - заявив Парубій.

За його словами, в результаті бою є вбиті і поранені з боку українських військових і терористів, але їх кількість уточнюється.
Нагадаємо, Міноборони заявило про те, що під Волновахою Донецької області в ніч з 21 на 22 травня, терористи підірвали бойову машину Збройних сил України. В результаті чого є загиблі і поранені. Як зазначається, сепаратисти обстріляли блокпост, де несли службу українські військові. Під час обстрілу один з набоїв влучив в бойову машину, в результаті чого стався вибух боєкомплекту. За словами керівника Центру військово-політичних досліджень, представника групи "Інформаційне опір" Дмитра Тымчука, в бою під Волновахою Донецькій області загинули 8 українських силовиків, ще 18 людей поранені.