ua en ru

Сепаратисти причетні до вбивства депутата Горлівської міськради Рибака, - МВС

За даними слідства, сепаратисти причетні до вбивства депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака.

За даними слідства, сепаратисти причетні до вбивства депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака (на фото). Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

"За словами свідка, який подав заяву, 17 квітня цього року невідомі викрали депутата Горлівської міської ради близько 18:00 на проспекті Перемоги в місті Горлівка Донецької області. Очевидець повідомив, що депутата насильно посадили в автомобіль і відвезли в невідомому напрямку четверо чоловіків у камуфляжній формі та масках - балаклавах чорного кольору. З моменту викрадення мобільний телефон депутата був неактивний", - йдеться в повідомленні МВС.

Повідомляється також, що 17 квітня 2014 року в 14:00 Рибак брав участь у мітингу за єдність України перед будівлею Горлівської міськради.

"Після закінчення мітингу, депутат попрямував до будівлі міської ради для зустрічі з мером міста. Увійти в будівлю йому завадили прихильники "Донецької республіки", з якими у нього виникла словесна перепалка", - наголошується в заяві правоохоронців.

Нагадаємо, сьогодні було упізнано тіло одного з двох загиблих, виявлених у річці Торець біля смт Райгородок Донецької області, яким виявився Рибак. Причина смерті обох загиблих - комбінована травма тіла внаслідок тортур, з подальшим утопленням ще живих потерпілих, які знаходилися без свідомості.

Зазначимо, 19 квітня 2014 тіла двох чоловіків зі слідами тортур знайдені в Слов'янському районі.