ua en ru

Сьогодні "Челсі" і "Вільярреал" розіграють Суперкубок УЄФА: букмекери назвали фаворита

Сьогодні "Челсі" і "Вільярреал" розіграють Суперкубок УЄФА: букмекери назвали фаворита Фото: сьогодні визначиться володар Суперкубка УЄФА (uefa.com)

Сьогодні, 11 серпня, відбудеться поєдинок за Суперкубок УЄФА. Його між собою розіграють минулорічні володарі кубків Ліги чемпіонів "Челсі" і Ліги Європи "Вільярреал".

Компанія Favbet пропонує кращі коефіцієнти на матчі єврокубків.

Для "Вільярреала" це буде дебютний поєдинок за Суперкубок УЄФА, тоді як "Челсі" вже чотири рази боровся за трофей. Правда, брали "аристократи" даний трофей лише один раз - в дебютному матчі за Суперкубок в 1998 році. Після були три поразки - у 2012, 2013 та 2019 роках. При цьому наставник "жовтої субмарини" Унаї Емері досвід ігор за Суперкубок має - до цього тричі боровся за титул з "Севільєю", але всі рази поступався.

Букмекери вважають фаворитом зустрічі саме "Челсі" - на перемогу "синіх" коефіцієнт 1.73. Для порівняння на "Вільярреал" - 5.20, а на нічию 3.80. На те, що для визначення переможця в протистоянні знадобитися додатковий час або серія пенальті-коефіцієнт 6.50.

Поєдинок пройде в північноірландському Белфасті на стадіоні "Віндзор Парк" і з глядачами. Але заповнений стадіон буде не повністю - з 18 500 місць допустять лише 13 000.

Початок матчу о 22:00 за Києвом. Трансляція пройде на медіасервісі MEGOGO.